Kantoor - Huur

Amerikalaan 80A 6199AE Maastricht-airport

Informatie aanvragen

€ 135,- per m² / jaar

Amerikalaan 80A 6199AE Maastricht-airport
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Amerikalaan 80A in Maastricht-airport

Kantoor - Huur
387 m2

Ca. 387 m² VVO moderne kantoorruimte op zichtlocatie aan de A2

OBJECT
Het kantoorgebouw De Heeren II maakt deel uit van een reeks van 4, qua uitstraling, vergelijkbare kantoorgebouwen welke zijn gerealiseerd direct langs de A2/E25. De Heeren wordt gekenmerkt door een hoog afwerkingsniveau en is onder andere voorzien van:
- Natuursteen gevelbekleding;
- Efficiënte en flexibele indelingsmogelijkheden;
- Geavanceerd HVAC-systeem voor ventilatie, verwarming en koeling;
- TL-inbouwarmaturen en kabelgoten t.b.v. databekabeling;
- 13-persoons liftinstallatie.

De Heeren I en II maken deel uit van de eerste fase van dit project en zijn in 2006 gerealiseerd. Huurders in De Heeren zijn onder andere AON, BDO, CIM Solutions, Open Line en Spera Advocaten & Rechtsanwälte.

LIGGING
Het bedrijventerrein Business Park Maastricht Airport is centraal gelegen in het hart van de Euregio, direct naast vliegveld Maastricht-Aachen Airport met een goede bereikbaarheid middels een directe aansluiting op de snelweg A2.

Het hoogwaardige bedrijventerrein is voorzien van het Keurmerk Veilig Ondernemen, de goede bereikbaarheid en de prachtige zichtlocatie langs de A2 maken dit tot een gewilde vestigingsplek voor bedrijven. De afgelopen jaren hebben zich vele toonaangevende en internationaal gerenommeerde bedrijven hier gevestigd, variërend van Macintosh tot Boels-Zanders en van Eurocontrol tot drukkerij Andi.

METRAGE
Het gebouw kent een totale oppervlakte van ca. 2.210 m² VVO kantoorruimte, verdeeld over 6 verdiepingen. In het souterrain van het gebouw zijn archiefruimten voor de huurders beschikbaar.

Thans is de kantoorruimte op de 1e verdieping beschikbaar, met een totale oppervlakte van 386,27 m² VVO inclusief toeslag algemene ruimte. In het souterrain is een archiefruimte van ca. 33 m² beschikbaar.

PARKEREN
Rondom het gebouw zijn 73 parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd. In combinatie met de kantoorruimte kunnen 14 parkeerplaatsen op het buitenterrein worden gehuurde.

BESTEMMING
Het object kent de bestemming Bedrijventerrein – Luchthavengebonden binnen het vigerende bestemmingsplan Bedrijvenpark Technoport Europe 2012. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen wij u naar www.planviewer.nl of de gemeente Beek.

HUURPRIJS
Kantoorruimte € 135,- per m² per jaar;
Archiefruimte € 85,- per m² per jaar;
Parkeerplaatsen € 420,- per plaats per jaar;
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

SERVICEKOSTEN
Voorschotbedrag servicekosten bedraagt € 38,50 per m² per jaar excl. BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ENERGIELABEL
De Heeren II beschikt over een energielabel A.

BETALINGEN
Huur en servicekosten per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

OPLEVERING
In onderling overleg.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 135,- per m² / jaar
oppervlakte:
387 m2
Bouwjaar:
2006

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg (26), Sittard-Centrum (22), Geleen-Centrum (20), Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten (20), Beek (8), Elsloo (6), Ophoven (11), Nuth (7), Amby (6), Beatrixhaven (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Business Park Stein (6), Technoport Europe (tpe) (9), Handelscentrum Bergerweg (8), Krawinkel (8), Beatrixhaven (5), Bedrijvenstad Fortuna (4), Beeker Hoek (2), Chemelot (3), Maastricht Aachen Airport (3), Makado E.O. (sd) (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Amerikalaan 80A in Maastricht-airport.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Maastricht-airport? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg te Maastricht-airport. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 387 m2 en ligt op Amerikalaan 80A in Maastricht-airport.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen