Kantoor - Huur

Kromme Nieuwegracht 11 3512HC Utrecht

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 22.000,- per jaar

Kromme Nieuwegracht 11 3512HC Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Kromme Nieuwegracht 11 in Utrecht

Kantoor - Huur
130 m2

Omschrijving:
HET BETREFT HIER TWEE KANTOORVERTREKKEN op de begane grond van een karakteristiek rijksmonument, gelegen op een zeer centrale locatie in het centrum van Utrecht.

Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen en heeft een werfkelder. Het gebouw verkeert in een zeer nette staat van onderhoud.

Een verscheidenheid aan winkels en verschillende eetgelegenheden zijn binnen handbereik.

Locatie en bereikbaarheid:
Utrecht is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12, A27 en A28, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Via directe aansluitingen op de A12 (afrit 17) en de A2 zijn Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Den Bosch snel te bereiken.

Het object is met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Er bevinden zich meerdere bushaltes op enkele minuten loopafstand van het object. Het centraal station ligt op circa 10 minuten loopafstand.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 130 m² verhuurbaar vloeroppervlak kantoorruimte, inclusief omslag gemeenschappelijke ruimten, gelegen op de begane grond.

Voor de berekening van de oppervlakten is gebruik gemaakt van de meetnorm conform het normblad NEN 2580. Het meetrapport is op aanvraag beschikbaar.

Parkeergelegenheid:
Betaald parkeren op de openbare weg of in de nabij gelegen parkeergarage.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:
- Hoge plafonds;
- Eikenhouten vloerdelen;
- Pantry;
- Toilet;
- 2e toilet (gemeenschappelijk);
- Centrale verwarming.

Huurprijs:
€ 22.000,= per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
€ 250,= per maand, te vermeerderen met omzetbelasting, voor elektra/water/energie en € 175,= per maand te vermeerderen met omzetbelasting voor schoonmaakkosten (2 keer per week) en glasbewassing aan de buitenzijde (1 keer per kwartaal).

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand te voldoen.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 22.000,- per jaar
oppervlakte:
130 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (109), Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (86), Bedrijvengebied Papendorp (67), Plettenburg (58), Domplein (51), Bunnik (37), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (32)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (86), Plettenburg-De Wiers Zuid (68), Papendorp / Nieuwerijn (44), Oudenrijn (30), De Schaft (23), Rembrandtlaan (21), Nieuw Overvecht (20), Dijnselburg (19), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kromme Nieuwegracht 11 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Domplein te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 130 m2 en ligt op Kromme Nieuwegracht 11 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen