Kantoor - Huur

Lauwerecht 69 3515GN Utrecht

Informatie aanvragen

€ 175,- per m² / jaar

Lauwerecht 69 3515GN Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Lauwerecht 69 in Utrecht

Kantoor - Huur
71 m2 - 236 m2

Deze nieuwbouw kantoorruimte is gelegen aan de Lauwerecht 69 in Utrecht en heeft een oppervlakte van in totaal circa 236 m². Deelverhuur behoort tevens tot de mogelijkheden. De Lauwerecht ligt in het verlengde van de Oudegracht en de Bemuurde Weerd, ten noorden van de binnenstad. Voorheen was Lauwerecht een buitengerecht en een zelfstandige plat- telandsgemeente. Vandaag de dag maakt Lauwerecht als buurt onderdeel uit van de sub- wijk Votulast, waarvan de naam een verzameling is van de eerste twee letters van de buurten Vogelenbuurt, Tuinwijk, Lauwerecht en de Staatsliedenbuurt. Lauwerecht is gevormd door lintbebouwing op de oostoever van de Vecht, vanaf de Utrechtse binnenstad.

LOCATIE
De kantoorruimte is gelegen in de buurt Lauwerecht en wordt begrensd in het zuiden door de Utrechtse binnenstad (Weerdsingel), in het westen door de Vecht, in het noorden door de spoorlijn tussen station Utrecht Centraal en station Overvecht en in het oosten door de Talmalaan en de Hopakker.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is gelegen in het noordelijke gedeelte van Utrecht stad en is met eigen vervoer goed te bereiken. Via de Oudenoord en Kardinaal de Jongweg zijn de rijkswegen A2, A12 en A27 goed bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich een bushalte welke in directe verbinding staat met Utrecht CS. Binnen 20 minuten is Utrecht CS per voet eveneens goed bereikbaar.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal circa 236 m² b.v.o. kantoorruimte op de begane grond. Het is mogelijk om het object in zijn geheel te huren (236 m² b.v.o.) dan wel in deelverhuur, te weten:
165 m² b.v.o.
71 m² b.v.o.

PARKEREN
Het is mogelijk om 2 (twee) parkeerplaatsen bij het gehuurde te huren voor € 1.000,- per jaar per stuk te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

HUURPRIJS
€ 175,- per m² b.v.o. per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

SERVICEKOSTEN
De huurder dient zelf rechtstreeks contracten af te sluiten voor de nutsvoorzieningen (GWL).

BESCHIKBAARHEID
1 juni 2020.

OPLEVERNIVEAU
Het object wordt casco opgeleverd. Wensen ten aanzien van afwerking en inbouw kunnen in overleg en voor rekening huurder mogelijk worden meegenomen in het bouwproces.

‘Onder huur als casco wordt verstaan, de huur van de constructieve bouwvloer(en), het/de constructieve plafond(s), de bouwmuren zonder pui(en), doch inclusief de in de bouwmuren aanwezige kozijnen, ramen en deuren, de nutsvoorzieningen tot waar de (hoofd)water meter is/ komt dan wel tot een ander primair aansluitpunt, alsmede het (basis) sprinklernet en trappen indien deze door of vanwege verhuurder zijn aangebracht’.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

DUURZAAMHEID
In aanvraag.

BETALINGEN
Betaling van huur en de hierover verschuldigde BTW per kwartaal vooruit te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties voor die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal ervan rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijs- index (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onder- handeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 175,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
236 m2
In units vanaf:
71 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (103), Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (85), Bedrijvengebied Papendorp (69), Plettenburg (60), Domplein (51), Bunnik (40), Bedrijvengebied Kanaleneiland (36), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (35), Bedrijvengebied Oudenrijn (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (85), Plettenburg-De Wiers Zuid (69), Papendorp / Nieuwerijn (45), Oudenrijn (29), De Schaft (23), Nieuw Overvecht (21), Rembrandtlaan (21), Dijnselburg (18), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lauwerecht 69 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Lauwerecht te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 236 m2 en ligt op Lauwerecht 69 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen