Kantoor - Huur

Plompetorengracht 1 3512CA Utrecht

Informatie aanvragen

€ 192 per m² per jaar

Plompetorengracht 1 3512CA Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Plompetorengracht 1 in Utrecht

Kantoor - Huur
50 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 50 m2 en ligt op Plompetorengracht 1 in Utrecht.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 192 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Plompetorengracht 1 in Utrecht te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 192 per m² per jaar
oppervlakte:
50 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (109), Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (86), Bedrijvengebied Papendorp (67), Plettenburg (58), Domplein (51), Bunnik (37), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (32)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (86), Plettenburg-De Wiers Zuid (68), Papendorp / Nieuwerijn (44), Oudenrijn (30), De Schaft (23), Rembrandtlaan (21), Nieuw Overvecht (20), Dijnselburg (19), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Plompetorengracht 1 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen