Kantoor - Huur

Vliegend Hertlaan 55 3526KT Utrecht

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 160,- per m² / jaar

Vliegend Hertlaan 55 3526KT Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Vliegend Hertlaan 55 in Utrecht

Kantoor - Huur
316 m2

Omschrijving:
Het betreft hier representatieve kantoorruimte gelegen op de 10e verdieping van het kantoorgebouw “Le Mirage” te Utrecht.

Het kantoorgebouw “Le Mirage” is gelegen aan de Europalaan. “Le Mirage” heeft 21 verdiepingen en een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van totaal 18.200 m². Het gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen en de bijzondere vorm geven dit gebouw een kwalitatieve en duurzame uitstraling. De opvallende V-vorm alsmede de 85 meter hoogte van het kantoorgebouw maken het tot een van de meest herkenbare kantoorgebouwen van Utrecht. Het kantoorgebouw is onderdeel van het kantorencomplex Europaplein.

Ligging:
Het kantoorgebouw “Le Mirage” ligt aan het Europaplein, op de hoek van de Europalaan, Vliegend Hertlaan en de Beneluxlaan te Utrecht. Dit kantoorgebouw is uitstekend geschikt voor zowel nationale als internationale bedrijven die een vestiging in Utrecht wensen, mede vanwege de aanwezigheid van het Van der Valk hotel in de directe nabijheid. Diverse IT-Consultancy en Financiële instellingen zijn huurder in “Le Mirage”. In de directe omgeving van het gebouw zijn meerdere gerenommeerde Multinationals gevestigd zoals Brunel, EquensWorldline en Rabobank.

Locatie en bereikbaarheid:
Utrecht is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12, A27 en A28, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Via directe aansluitingen op de A12 (afrit 17) en de A2 zijn Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Den Bosch snel te bereiken.

Het kantoorgebouw is met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Er bevindt zich een bushalte waar 4 buslijnen stoppen op loopafstand van het object en de sneltram stopt voor de deur.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 316 m² verhuurbaar vloeroppervlak gelegen op de 10e verdieping, inclusief een pro rato aandeel in de algemene ruimten.

Voornoemde oppervlakte kan worden uitgebreid met twee kantoorkamers ter grootte van totaal ca. 26 m². 

Daarnaast is tegen nader overeen te komen huurcondities het medegebruik van de kantine-/lunchruimte bespreekbaar.

Voor de berekening van de oppervlakten is gebruik gemaakt van de meetnorm conform het normblad NEN 2580. Het meetrapport is op aanvraag beschikbaar.

Parkeergelegenheid:
Bij het object behoren 10 (tien) parkeerplaatsen op eigen terrein.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:
- fancoilunit-systeem t.b.v. het verwarmen en koelen van het kantoor;
- 4 (vier) panoramaliften;
- 1 (één) binnenlift;
- zonwererende beglazing;
- luxe systeemplafonds;
- 3 (drie) compartimentenplintgoten t.b.v. elektra, data en telefoon;
- systeemplafonds met geïntegreerde TL5 verlichting;
- vloerbedekking;
- natuursteen in centrale hal en algemene ruimten;
- hoofdtrappenhuizen in natuursteen;
- voldoende sanitaire voorzieningen;
- toegangspoorten;
- gemeenschappelijke vergaderruimte op de begane grond.

Gemeenschappelijke faciliteiten:
De entree is het hart van het gebouw, voorzien van gemeenschappelijke faciliteiten voor alle huurders. Er is een koffiebar, een bemande receptie en gemeenschappelijke vergaderruimte gesitueerd op de begane grond. De koffiebar is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur tot 15.00 uur. De entree is voorzien van WiFi voor de bezoekers.

Huurprijs:
€ 160,= per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijs parkeren:
€ 1.000,= per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
€ 45,= per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van de levering van zaken en diensten.

Huurtermijn:
Tot en met 31 januari 2021 met een verlengingsperiode van 3 (drie) jaar.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 160,- per m² / jaar
oppervlakte:
316 m2
Bouwjaar:
2009

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (110), Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (86), Bedrijvengebied Papendorp (67), Plettenburg (58), Domplein (51), Bunnik (37), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (32)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (86), Plettenburg-De Wiers Zuid (68), Papendorp / Nieuwerijn (44), Oudenrijn (30), De Hagen+de Biezen (20), De Schaft (23), Rembrandtlaan (21), Nieuw Overvecht (20), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vliegend Hertlaan 55 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Bedrijvengebied Kanaleneiland te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 316 m2 en ligt op Vliegend Hertlaan 55 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen