Kantoor - Huur & koop

Kastanjelaan 13 6883HZ Velp

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Kastanjelaan 13 6883HZ Velp
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur & koop aangeboden
op Kastanjelaan 13 in Velp

Kantoor - Huur & koop
305 m2

Prachtige locatie 750m2 geschikt voor kantoor!

Kastanjelaan 13 – Lounge & Events is momenteel nog een sfeervol en intiem ingerichte locatie voor het organiseren van feesten en partijen of een zakelijke bijeenkomst.
Door haar uitstraling en indeling is het pand echter ook uitermate geschikt als kantoorruimte.

Het bedrijf is opgebouwd in verschillende multifunctionele ruimtes welke heel eenvoudig geschikt gemaakt kunnen worden als kantoor ruimtes.

Zo is het theatergedeelte zeer geschikt voor grote zakelijke presentaties.

Echter zou daar ook een entresol ingebouwd kunnen worden van om en nabij de 100m2, zodat er weer meters gerealiseerd worden.

De verschillende kamers en zaaltjes zijn uitermate geschikt als vergaderruimtes, bespreekkamers en (directie)kantoren.

Huidige indeling:

Begane grond: Entree. Garderobe. Kantoor. Trapopgang naar de eerste verdieping. Receptie. Bar / lounge met toegang naar de twee terrassen. Theaterzaal. Loungeruimte. Kleedkamer. Backstageruimte. Keuken en bijkeuken. Toiletten.

Eerste verdieping (woonhuis): Overloop, hal. Badkamer. Kleedkamer. Slaapkamer. Toegang naar het dakterras. WM-ruimte. Toilet. Studeer- en/of werkkamer. Woonkamer. Open keuken.

Tweede verdieping (woonhuis): Overloop. Slaapkamer achterzijde. Badkamer. Slaapkamer aan voorzijde.

Diverse kelderruimtes.

De foyer en de bar hebben een oppervlakte van circa 135m² en de theaterzaal heeft een oppervlakte van ongeveer 200m². In totaal heeft de begane grond een oppervlakte van ruim 460m²!

Als de entresol gerealiseerd zou worden zelfs 550m2

Samen met de ruimtes boven komen we dan zelfs op ruim 750m2 uit.

Locatie:

Met het NS-station Velp tegenover het pand en de A12 binnen vijf minuten bereikbaar heeft ‘Kastanjelaan 13’ een ideale locatie.

Daarbij zijn er elf gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemmingsplan:

Het bestemmingsplan geeft nu nog “cultuur en ontspanning” aan, echter is verkoperd ruk doende met de gemeente om dit te wijzigen.

Erfpacht:

Er is sprake van erfpacht. Echter is deze afgekocht tot en met 2039

Bijzonderheden:

Inventaris: In overleg
BOG 995.000,-

EEN TOPLOCATIE MET VEEL MOGELIJKHEDEN!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1,- per maand
oppervlakte:
305 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Bedrijventerrein (54), Industrieterrein (49), Transvaalbuurt (31), Stationsplein (30), Velp-Noord boven spoorlijn (13), Janssingel (21), Kronenburg (21), Weverstraat (21), Burgemeesterswijk (20), Oosterbeek ten noorden van Utrechtseweg (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Centerpoort Noord (37), Westervoortsedijk (24), Beemd (12), Het Broek (15), Ijsseloord Ii (14), Centerpoort-Nieuwgraaf (13), Industriepark Kleefse Waard / Koningspley (9), Technopark Mercurion (9), Het Ambacht 1 / 2 / 3 / 4 (8), Tatelaar (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kastanjelaan 13 in Velp.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Velp? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Velp-Zuid beneden spoorlijn te Velp. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 305 m2 en ligt op Kastanjelaan 13 in Velp.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen