Winkel - Huur

Adriaen van Ostadelaan 10 3583AJ Utrecht

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 25.000,- per jaar

Adriaen van Ostadelaan 10 3583AJ Utrecht
 

Winkel te huur aangeboden
op Adriaen van Ostadelaan 10 in Utrecht

Winkel - Huur
116 m2

De bedrijfsruimte is circa 116 m2 groot, gelegen op begane grond, heeft een frontbreedte van circa 3,5 meter en is gelegen op een prachtige zichtlocatie in Utrecht-Oost. Tot voor kort was hier een audicien gevestigd. Door de grootte en bestemming biedt dit pand veel mogelijkheden voor een ondernemer om een winkel, praktijk of kantoor te vestigen.

De Adriaen van Ostadelaan is een fijne en levendige winkelstraat gelegen in Utrecht-Oost met veel lokale winkeliers, horecagelegenheden en een PLUS supermarkt.

Onlangs is de straat is heringericht waardoor het verblijfsgebied veel aantrekkelijker is geworden voor voetgangers en fietsers. Ook is dit pand in de directe nabijheid gelegen van het Wilhelminapark, Het Diakonessenziekenhuis en het Stadion Galgenwaard. De Utrechtse binnenstad en het Centrale Station zijn binnen 10 fietsminuten te bereiken.

Algemene informatie

Type: Bedrijfspand/winkelpand/kantoor
Adres: Adriaen van Ostadelaan 10, 3583 AJ Utrecht
Bouwjaar: 1927
Huurprijs: 25.000,00 euro per jaar / 2.083,33 per maand (geen btw verschuldigd)
Servicekosten: 300,- per maand (G/W/E)
Oppervlakte: 115,8
Inhoud: 424,1 m3
Welstandklasse: B1
Frontbreedte: 3,50m

Bestemming en gebruik:

De bestemming van het perceel is ‘Gemengd-1’, dit houdt in dat het pand voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Globaal genomen: Detailhandel en publieksgerichte dienstverlening.

Bereikbaarheid

De winkel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Eigen vervoer:

De rondweg “de Waterlinieweg” is op één minuut rijden gelegen. Vanaf hier zijn de Rijkswegen A2, A12, A27 en A28 binnen enkele autominuten bereikbaar.

Openbaar vervoer:

De bushalte Adriaen van Ostadelaan is tegenover het pand gelegen. Elke paar minuten rijdt er een bus van en naar het Utrecht NS Centraal Station.

Parkeergelegenheid

In de directe omgeving zijn er openbare parkeerplaatsen aanwezig. Er is betaald parkeren van toepassing. Tevens is het mogelijk om bij de gemeente een (zakelijke) parkeervergunning aan te vragen.

Vloeroppervlakte

De metrage van de winkelruimte betreft conform NEN 2580: ca. 115,8 m² verdeeld over de begane grond. Het object is conform de meetnorm van het normblad NEN 2580 ingemeten. Een NEN 2580 meetstaat is beschikbaar.

Opleveringsniveau

De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, geheel vrij van huur en/of andere gebruiksrechten en is voorzien van onder andere:

-pantry;
-cv-installatie;
-toilet;
-opslagruimte;
-bestaande wand, vloer en plafondafwerking;
-huidig plafond voorzien van verlichtingsarmatuur en airco.

Welstandsklasse

B1.

Frontbreedte:

Ca. 3,50 meter.

Huurprijs:

€ 2.083,33 per maand. (€ 25.000,-- per jaar)

Servicekosten leveringen en diensten:

Voorschot servicekosten voor verbruik en vastrecht voor gas, licht en water bedragen € 300,- per maand. Dit betreft een verrekenbare voorschot per maand exclusief btw.

BTW:

Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn:

In principe een huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar. Een kortere aanvangshuurperiode is bespreekbaar.

Opzegtermijn:

12 maanden.

Huurbetaling:

De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:

Een doorlopende bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexering:

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het meest actuele model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:

Per direct

Bijzonderheden:

- Bouwjaar gebouw: circa 1927;
- Gebruiksoppervlakte totaal (BAG): 115,8 m2
- Inhoud: 424,1 m3
- Plafondhoogte: 2,65m
- De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd
- De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen, dit komt voor rekening en installatie van de huurder.

Voorbehoud:

Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 25.000,- per jaar
oppervlakte:
116 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Lange Elisabethstraat (55), Centrumschil-Zuid (50), Domplein (48), IJsselstein-Binnenstad (37), De Bilt (28), Buiten Wittevrouwen (23), 2e Daalsebuurt en omgeving (22), Zamenhofdreef en omgeving (22), Bilthoven-Zuid (21), Buitengebied Houten West (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Laagraven-Liesbosch (2), Nieuw Overvecht (2), De Meerpaal (1), Maarssenbroek (1), Singel (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Adriaen van Ostadelaan 10 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Utrecht? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Schildersbuurt te Utrecht. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 116 m2 en ligt op Adriaen van Ostadelaan 10 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen