Winkel - Huur

Roelantdreef 237-238 3562KH Utrecht

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 60.000,- per jaar

Roelantdreef 237-238 3562KH Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Roelantdreef 237-238 in Utrecht

Winkel - Huur
165 m2

Omschrijving:
Het betreft hier winkelruimte op de begane grond gelegen in het gezellige overdekte winkelcentrum “Overvecht” te Utrecht. Het winkelcentrum is gelegen in het noordoostelijk deel van Utrecht in de wijk ‘Overvecht’. De winkel heeft een frontbreedte aan de voorzijde van circa 8,75 meter. Het winkelcentrum herbergt circa 110 winkels, waaronder vele bekende retailers, zoals Action, Jack&Jones, Only, C&A, Blokker en H&M. Een groot pluspunt is dat parkeren gratis is. Tevens is het winkelcentrum uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar.

Locatie en bereikbaarheid:
Utrecht is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Het winkelcentrum is eenvoudig bereikbaar vanaf de rijksweg A27 via de afslag Maarssen, Utrecht-Noord (afrit 31).
Het object is met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Er bevindt zich een bushalte voor de deur van het winkelcentrum. In de nabije omgeving van het winkelcentrum bevindt zich tevens het treinstation van Utrecht-Overvecht.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 165 m² verhuurbaar vloeroppervlak gelegen op de begane grond.
Er is tevens ca. 33 m² verhuurbaar vloeroppervlak opslagruimte beschikbaar op de vliering, welke vliering bereikbaar is via een vlizotrap.

Voor de berekening van de oppervlakten is gebruik gemaakt van de meetnorm conform het normblad NEN 2580. Het meetrapport is op aanvraag beschikbaar.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving van het winkelcentrum.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt casco verhuurd en opgeleverd in de huidige gebruikte staat, inclusief de navolgende voorzieningen:
- Winkelpui;
- Systeemplafond v.z.v. inbouwverlichting;
- Vloerbedekking;
- Toilet;
- Pantry;
- Scheidingswanden.
De kosten van onderhoud, herstel en vernieuwingen, inspecties en keuringen van de hierboven vermelde zaken zijn voor rekening en risico van huurder.

Huurprijs:
€ 60.000,= per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Nutsvoorzieningen:
Het aangaan van overeenkomsten tot levering van gas, water en energie met de nutsbedrijven zal door of vanwege huurder geschieden. Voor rekening van huurder zijn de kosten voor het verbruik van gas, water en energie van het gehuurde alsmede eventueel vastrecht en meterhuur.

Huurbetaling:
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurbetaling:
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Energielabel:
De winkelruimte beschikt over energielabel A.

Huurovereenkomst:
Gebaseerd op het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW”, gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag op 2 oktober 2012 en aldaar ingeschreven onder nummer 59/2012.

Bestemming en gebruik:
Huurder dient zich ervan te vergewissen dat het object de eigenschappen bezit, benodigd voor het door hem beoogde gebruik en dat het beoogde gebruik past binnen het vigerende bestemmingsplan. Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimteplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met de betreffende gemeente.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 60.000,- per jaar
oppervlakte:
165 m2
Bouwjaar:
1969

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Lange Elisabethstraat (55), Centrumschil-Zuid (50), Domplein (48), De Bilt (28), Buiten Wittevrouwen (23), Zamenhofdreef en omgeving (22), 2e Daalsebuurt en omgeving (21), Bilthoven-Zuid (21), Elegantierstraat (17), Carr� (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Laagraven-Liesbosch (2), Nieuw Overvecht (2), Maarssenbroek (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Roelantdreef 237-238 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Utrecht? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Zamenhofdreef en omgeving te Utrecht. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 165 m2 en ligt op Roelantdreef 237-238 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen