Kantoor - Huur

Computerweg 22 3542DR Utrecht

Informatie aanvragen

€ 495,- per maand

Computerweg 22 3542DR Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Computerweg 22 in Utrecht

Kantoor - Huur
10 m2 - 520 m2

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren Computerweg 22 (Utrecht)

Gelegen op een zichtlocatie aan de N230, vind je deze hoogwaardige en representatieve kantoorruimte. Momenteel zijn er voor de verhuur nog enkele moderne kantoorruimtes beschikbaar. Door de aanwezigheid van verschillende internationale en nationale bedrijven is dit een uitstekende vestigingslocatie.

Huurprijzen Computerweg 22

Op deze kantoorlocatie aan de Computerweg 22, zijn meerdere hoogwaardige kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Binnen het kantoorgebouw huur je een kantoorruimte waarbij alle services inbegrepen zijn. Denk hierbij aan razend snel internet, reprofaciliteiten en koffie en thee faciliteiten. Ben je geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte?
Verhuur is mogelijk vanaf 20 m² kantoorruimte. Voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van € 495,-. Toch op zoek naar iets groters? De kantoren kunnen ook helemaal op maat gemaakt worden, van 1 werkplek tot een volledige etage met vergaderruimtes. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedadviseurs.

Alle faciliteiten onder een dak

Als huurder kun je gebruik maken van alle faciliteiten binnen dit kantoorgebouw. Zo kun je kosteloos gebruikmaken van de flexplekken en is er een bemande receptie in de hoogwaardig entree. Even toe aan een andere omgeving dan je eigen kantoor. Dat kan! Kom langs in MyCanteen voor een heerlijke cappuccino of een versbereide lunch. Kom je met de auto en wil je een parkeerplek? Ook dat kan. Naast het kantoorgebouw bevindt zich een afgesloten parkeerterrein waar tegen betaling geparkeerd kan worden door de huurders.

Locatie en bereikbaarheid

Als je het belangrijk vind dat jouw kantoor op een goed bereikbare locatie is gelegen, dan ben je hier aan het goede adres. De bereikbaarheid is namelijk erg goed. Door de nabij gelegen Zuilense Ring ontstaat er een directe verbinding met de A2. Kom je met openbaar vervoer naar kantoor? Vanaf treinstations Utrecht CS en NS-station Maarsen rijden de buslijnen 27 en 38 in de richting van de Computerweg 22.

Huur je binnenkort ook kantoorruimte aan de Computerweg 22?

Word jij een van de nieuwe huurders van deze kantoorruimte? Neem snel een kijkje, plan hiervoor gratis een rondleiding in bij een van onze vastgoedadviseurs.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 495,- per maand
Totale oppervlakte:
520 m2
In units vanaf:
10 m2
Beschikbaar per:
Direct
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (85), Bedrijvengebied Papendorp (69), Domplein (51), Bedrijvengebied Kanaleneiland (36), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (35), Bedrijvengebied Oudenrijn (31), Rijnsweerd (31), Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (24), Lange Elisabethstraat (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (85), Papendorp / Nieuwerijn (45), Oudenrijn (29), Nieuw Overvecht (21), Laagraven-Liesbosch (16), Larenstein (12), Breukelerwaard (9), De Wetering (9), Kanaleneiland Merwede (8), Cartesiusweg / Pegus / D.E. (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Computerweg 22 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 520 m2 en ligt op Computerweg 22 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen