Bedrijfsruimte - Huur

Franciscusdreef 40 3565AC Utrecht

Informatie aanvragen

€ 1.208,- per maand

Franciscusdreef 40 3565AC Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Franciscusdreef 40 in Utrecht

Bedrijfsruimte - Huur
154 m2

Binnen het bedrijfsverzamelcomplex ‘De Poort’ bevinden zich 31 moderne bedrijfs-/ kantoor-/showroomunits. De ideale plek voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die behoefte hebben aan een eigen locatie.

Binnen het complex is nummer 40 H beschikbaar, een hoogwaardig afgewerkte unit welke direct te betrekken is. Op de begane grond bevindt zich circa 68 m² opslag-/bedrijfs-ruimte, welke perfect te gebruiken is voor een catering of afhaalbedrijf. De verdieping is 69 m² groot en is uitermate geschikt voor kantoorgebruik beide ruimtes zijn vrij van tussenwanden en geheel naar eigen inzicht opnieuw in te delen.

Bereikbaarheid
Met eigen vervoer
De unit is met de auto via de N237 (Zuilense Ring) uitstekend bereikbaar vanaf de rijkswegen A2 en A27. Via deze rijkswegen zijn de A12 en A28 uitstekend bereikbaar.

Het openbaar vervoer
In de nabijheid bevinden zich diverse bushaltes op loopafstand, waarvandaan regelmatig bussen vertrekken naar o.a. het Centraal Station van Utrecht.

Oppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 137 m² v.v.o beschikbaar, verdeeld over:
- circa 68 m² bedrijfsruimte
- circa 69 m² kantoorruimte

Parkeren
2 parkeerplaatsen voor het object waarvan 1 voor de overheaddeur of vrij parkeren langs de openbare weg Nevadadreef / Franciscusdreef.

Begane grond
- Volledige meterkast v.v. aansluitingen op de nutsvoorzieningen en cai aansluiting;
- Betegelde toiletruimte v.v. fontein;
- TL-opbouwverlichting
- Houten trap naar verdieping;
- Brandslanghaspel;
- Krachtstroomaansluiting;
- Elektrische overheaddeur;
- Heater;
- Gladde betonvloer;
- Afzuigkap*;
- Vetafscheider*;
- Conform “warenwet” betegelde tussenmuur*;
- Deels betegelde muren.

Verdieping
- Pantry met spoelbak;
- CV met radiatoren;
- Systeemplafond v.v. ingebouwde verlichtingsarmaturen in de kantoorruimte op de verdieping;
- Afgewerkte wanden op de verdieping v.v. kabelgoten, wandcontactdozen en extra loze leidingen;
- Te openen ramen;
- Huidige vloerbedekkingen;
- Nood uitverlichting.

* Deze zaken kunnen enkel overgenomen worden indien er voor 1 december 2019 tot overeenstemming kan worden gekomen. Tevens zouden enkele keukenartikelen overgenomen kunnen worden. Bij overname komt eventueel onderhoud, vervanging of reparatie is voor rekening en risico huurder.

Vloerbelasting
Begane grond: Circa 1.000 kg/m²
Verdieping: Zoveel als bouwkundig is toegestaan

€ 10,- per maand te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot voor de navolgende leveringen en diensten:
- Periodieke schoonmaak straatkolken buitenterrein;
- Elektraverbruik algemene ruimten;
- Onderhoud bestrating/huisnummering;
- Gevelreiniging;
- Administratiekosten.

Huurder is direct zelfstandig contractant van de desbetreffende nutsbedrijven en draagt zorg voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

Bestemming
De onroerende zaak valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Overvecht 1e herziening. Op grond van de planvoorschriften is de bestemming “bedrijf tot en met categorie 3.1 deels 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten” alsmede detailhandel in auto’s, motoren, boten en caravans en de daarmee samenhangende detailhandel in onderdelen en accessoires, en aan de bedrijfsactiviteiten ondergeschikte en daarmee samenhangende kantoorruimte.
Burgemeester en wethouders zijn bevoegd bij een omgevingsvergunning detailhandel toe te staan in keukens, badkamers, tegels en sanitair en daarmee rechtstreeks samenhangende artikelen zoals inbouwapparatuur, accessoires, onderhoudsmiddelen, onderdelen en/of materialen;
woninginrichting (meubels, vloerbedekking, woningtextiel, verlichting) en bouwmarkten.

Een catering of afhaalbedrijf is hier ook toegestaan

Aanvaarding
Per 1 januari 2020

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.208,- per maand
oppervlakte:
154 m2
Bouwjaar:
2009
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Oudenrijn (121), Bedrijventerrein Lageweide (117), Bedrijventerrein en omgeving (89), Laagraven (78), Bedrijventerrein De Wetering (28), Schepenbuurt bedrijvengebied Cartesiusweg (22), Bloemstede en Boomstede (16), Buitengebied Houten West (16), Vogelwijk (16), Domplein (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lage Weide (116), Oudenrijn (87), Nieuw Overvecht (86), Laagraven-Liesbosch (78), De Wetering (28), Cartesiusweg / Pegus / D.E. (18), Zeist West (15), Industrieweg (14), Maarssenbroek (14), Doornkade (13)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Franciscusdreef 40 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Utrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Nieuw Overvecht te Utrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 154 m2 en ligt op Franciscusdreef 40 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen