Bedrijfsruimte - Huur

Floridadreef 104 3565AM Utrecht

Informatie aanvragen

€ 12.900,- per jaar

Floridadreef 104 3565AM Utrecht
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Floridadreef 104 in Utrecht

Bedrijfsruimte - Huur
133 m2

Omschrijving:
Het betreft hier showroom-/bedrijfsruimte op de begane grond en showroom-/kantoorruimte op de 1e verdieping van een representatief en onderscheidend bedrijfsgebouw. Het betreft onderhuur, het resterende deel (voorzijde) van het bedrijfsgebouw is in gebruik bij de verhuurder.

Ligging:
De objecten zijn gelegen op het bedrijventerrein Overvecht-Noord te Utrecht. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een diversiteit aan zowel grote als kleine bedrijven. Op het bedrijventerrein zijn bekende ondernemingen gevestigd, zoals onder andere: Gamma, Jumbo, Volvo Verkerk, Boels, Leen Bakker en Aannemersbedrijf Van Zoelen. Het aangrenzende bedrijventerrein Overvecht kenmerkt zich door de aanwezigheid van diverse autoshowrooms. Utrecht heeft een grote aantrekkingskracht op de regio en is dankzij de centrale ligging in het land een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven.

Locatie en bereikbaarheid:
Het object is gelegen in de nabijheid van diverse snelwegen. Via de Zuilense Ring is zowel de snelweg A2 als de snelweg A27 in enkele minuten bereikbaar.

Het object is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er bevinden zich diverse bushaltes op loopafstand van het object.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 132,90 m² verhuurbaar vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
- Ca. 73,7 m² bedrijfs-/showroomruimte op de begane grond;
- Ca. 59,2 m² showroom-/kantoorruimte op de 1e verdieping.

Voor de berekening van de oppervlakten is gebruik gemaakt van de meetnorm conform het normblad NEN 2580. Het meetrapport is op aanvraag beschikbaar.

Parkeergelegenheid:
Bij het object behoren 2 (twee) parkeerplaatsen op eigen terrein.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:
- Vloerafwerking;
- Airconditioning;
- Cv-installatie;
- Stalen trap;
- Verlichting;
- Glazen pui;
- Loopdeur;
- Elektrische installatie.

Verhuurder zal in overleg met huurder zorgdragen voor de plaatsing van een toilet en een pantry.

Huurprijs:
€ 12.900,= per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Waarborgsom:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie c.q. een waarborgsom ter groot van minimaal 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal te voldoen.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Energielabel:
Een energielabel laat zien hoe zuinig een gebouw is en wat er beter kan. Belangrijke informatie, want een energiezuinig gebouw zorgt voor lagere energiekosten.

Voor dit gebouw geldt een labelklasse A. Er is een energieprestatielabel beschikbaar d.d. 11 oktober 2018, uitgevoerd door Ingenieursbureau Gadella.

Bijzonderheden:
Het betreft een onderhuursituatie, tenzij partijen anders overeenkomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 12.900,- per jaar
oppervlakte:
133 m2
Bouwjaar:
2007
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Oudenrijn (124), Bedrijventerrein Lageweide (117), Bedrijventerrein en omgeving (89), Laagraven (79), Bedrijventerrein De Wetering (29), Schepenbuurt bedrijvengebied Cartesiusweg (22), Bloemstede en Boomstede (17), Domplein (16), Vogelwijk (16), Maartensdijk (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lage Weide (116), Oudenrijn (87), Nieuw Overvecht (86), Laagraven-Liesbosch (79), De Wetering (29), Cartesiusweg / Pegus / D.E. (18), Zeist West (15), Industrieweg (14), Maarssenbroek (14), Breukelerwaard (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Floridadreef 104 in Utrecht.

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Utrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Nieuw Overvecht te Utrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 133 m2 en ligt op Floridadreef 104 in Utrecht.

 
Informatie aanvragen