Bedrijfsruimte - Huur

Ien Dalessingel 1H 3543MD Utrecht

Informatie aanvragen

€ 10,- per maand

Ien Dalessingel 1H 3543MD Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Ien Dalessingel 1H in Utrecht

Bedrijfsruimte - Huur
60 m2 - 180 m2

Op een prachtige locatie aan de rand van bedrijventerrein “De Wetering” ligt dit kleinschalig nieuwbouwproject van 11 hoogwaardige kantoor/bedrijfsunits aan de De Heldinnenlaan.
Bedrijventerrein “De Wetering” is gelegen aan de westzijde van Utrecht, pal langs de snelweg A2, nabij diverse woonwijken in Leidsche Rijn. De locatie van deze bedrijfsunits is echt uniek te noemen. Zeer goed bereikbaar door o.a. de snelweg A2 en de Vleutensebaan, maar ook op 50 meter afstand van recreatieplas “De Haarrijnse plas” met fraai zandstrand.

In dit kleinschalige nieuwbouwproject is 1 unit te huur.
Deze bedrijfsunit wordt bijzonder hoogwaardig afgebouwd met mooie glazen gevels, zeer goed geïsoleerd, gasloos en energiezuinig.
De standaardunit wordt voorzien van: elektra, elektrische kanteldeur en voorbereiding voor: vloerverwarming met warmtepomp gecombineerd met warmteterugwininstallatie, zonnepanelen en airco.

Het ontwerp van deze unit is zeer eigentijds, modern en een beetje minimalistisch, maar zeker ook zeer functioneel en gebruiksvriendelijk. De tussen-unit wordt ca. 180 m2 groot (vvo 170 m2). De afmetingen zijn circa 12,40 m. x 4,80 m..
Doordat de unit als losse blokken zijn gebouwd is er aan beide zijden licht mogelijk.
Per unit zijn er 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur. Circa 100 meter verder is een groot gemeentelijk parkeerterrein met vrij parkeren.

INDELING
Begane grond: entree, hal met deur naar bedrijfsruimte ca. 55 m2, meterkast, toilet en trap naar 1e verdieping.
1e verdieping: overloop, showroom/kantine/bedrijfsruimte, ca. 55 m2. Ruimte voor keuken. Trap naar 2e verdieping.
2e verdieping: kantoorruimte, ca. 57 m2.

De standaard bedrijfsunit heeft op de begane grond: een transportdeur, meterkast, toiletruimte, 2 stopcontacten en dichte gevels.
Op de 1e verdieping: 1 gevel van glas en 1 dichte gevel, 2 stopcontacten en voorbereiding voor een keukenblok/pantry.
Op de 2e verdieping: 1 gevel van glas en 1 dichte gevel, 2 stopcontacten en voorbereiding voor vloerverwarming met warmtepompsysteem en zonnepanelen.

Overige info:
- Oplevering Q1 2020;
- Huurprijs op aanvraag;
- Opgegeven metrage is per unit;
- Unit kan in zijn geheel of gedeeltelijk worden gehuurd;
- Er is 1 unit beschikbaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 10,- per maand
Totale oppervlakte:
180 m2
In units vanaf:
60 m2
Bouwjaar:
2019
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Oudenrijn (122), Bedrijventerrein Lageweide (117), Bedrijventerrein en omgeving (89), Laagraven (78), Bedrijventerrein De Wetering (28), Bedrijventerrein Pollanen (28), Schepenbuurt bedrijvengebied Cartesiusweg (22), Buitengebied Harmelen (21), Bloemstede en Boomstede (16), Domplein (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lage Weide (116), Oudenrijn (87), Nieuw Overvecht (86), Laagraven-Liesbosch (78), De Wetering (28), Polanen (26), Cartesiusweg / Pegus / D.E. (18), De Putkop (14), Maarssenbroek (14), Breukelerwaard (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ien Dalessingel 1H in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Utrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Haarrijn in de buurt Haarrijn te Utrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 180 m2 en ligt op Ien Dalessingel 1H in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen