Bedrijfsruimte - Huur

Kobaltweg 50 3542CE Utrecht

Informatie aanvragen

€ 66,- per m² / jaar

Kobaltweg 50 3542CE Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Kobaltweg 50 in Utrecht

Bedrijfsruimte - Huur
6275 m2

Omschrijving:
Het betreft hier een grootschalig logistiek bedrijfscomplex bestaande uit bedrijfsruimte met kantoor-/showroomruimte. Het object is uitermate geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan grootschalige opslagruimte, logistieke bedrijfsruimte of productieruimte.

Ligging:
Het bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein Lage Weide. De Lage Weide is het grootste bedrijventerrein in de regio Utrecht. Het bedrijventerrein Lage Weide is gelegen aan de rijksweg A2 waardoor de bereikbaarheid uitstekend is en het terrein interessant is voor logistieke ondernemingen. De regio Utrecht wordt gezien als een zeer interessant locatie voor logistieke ondernemingen die zich richten op nationale distributie. Op het bedrijventerrein zijn diverse nationale en internationale ondernemingen gevestigd waaronder: New Wave, WE, HEMA, Kuehne Nagel, Pepsico en DHL.

Bereikbaarheid:
Utrecht is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12, A27 en A28, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. De locatie is uitstekend bereikbaar door de ligging direct nabij de rijksweg A2 en de N230.

Daarnaast is het object zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het NS Station Maarssen, Leidsche Rijn en Utrecht CS rijden er bussen naar bedrijventerrein Lage Weide. De bushalte bevindt zich op loopafstand van het object.

Met het oog op transport over water zijn er mogelijkheden voor een samenwerking met de containerterminal Utrecht (CTU). Deze terminal is gelegen op enkele minuten afstand van het bedrijventerrein Lage Weide.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 6.275 m² kantoor-/showroomruimte met bedrijfsruimte, als volgt verdeeld:
- Ca. 3.650 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
- Ca. 2.009 m² kantoor-/showroomruimte op de begane grond en 1e verdieping;
- Ca. 616 m² entresol.

Het object is ingemeten conform de meetnorm van het normblad NEN2580.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:

Bedrijfsruimte:
- Gasgestookte heaters;
- 7 (zeven) loadingdocks;
- Vrije hoogte circa 8 meter;
- Vloerbelasting circa 2.500 kg/m².

Kantoorruimte:
- Verwarming middels radiatoren;
- Deels te openen ramen;
- Buitenzonwering;
- Gescheiden sanitaire voorzieningen (per verdieping);
- Pantry v.z.v. van een close-in-boiler en gootsteen (per verdieping).

Parkeergelegenheid:
Er zijn circa 70 parkeerplaatsen beschikbaar voor personenauto’s op eigen terrein.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijs kantoorruimte:
€ 95,= per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk omzetbelasting.

Huurprijs bedrijfsruimte:
€ 57,50 per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk omzetbelasting.

Huurprijs entresol:
€ 20,= per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk omzetbelasting.

Bestemming en gebruik:
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “Lage Weide”. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming “bedrijventerrein”, functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 5.1.

Huurder dient zich ervan te vergewissen dat het gehuurde de eigenschappen bezit, benodigd voor het door hem beoogde gebruik en dat het beoogde gebruik past binnen het vigerende bestemmingplan.

Nutsvoorzieningen:
Het aangaan van overeenkomsten tot levering van gas, water en energie met de nutsbedrijven zal door of vanwege huurder geschieden. Voor rekening van huurder zijn de kosten voor het verbruik van water en energie (elektra en gas) van het gehuurde alsmede eventueel vastrecht en meterhuur.

Huurbetaling c.q. betaling servicekosten:
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 66,- per m² / jaar
oppervlakte:
6.275 m2
Bouwjaar:
1990
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Oudenrijn (120), Bedrijventerrein Lageweide (116), Bedrijventerrein en omgeving (89), Laagraven (75), Bedrijventerrein De Wetering (28), Plettenburg (24), Schepenbuurt bedrijvengebied Cartesiusweg (22), Buitengebied Harmelen (21), Bloemstede en Boomstede (16), Maartensdijk (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lage Weide (115), Nieuw Overvecht (86), Oudenrijn (86), Laagraven-Liesbosch (75), De Wetering (28), Plettenburg-De Wiers Zuid (21), Cartesiusweg / Pegus / D.E. (18), De Putkop (14), Industrieweg (14), Maarssenbroek (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kobaltweg 50 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Utrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 6275 m2 en ligt op Kobaltweg 50 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen