Bedrijfsruimte - Huur

Sophialaan 6 3542AR Utrecht

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Sophialaan 6 3542AR Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Sophialaan 6 in Utrecht

Bedrijfsruimte - Huur
415 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Utrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 415 m2 en ligt op Sophialaan 6 in Utrecht.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Huurprijs op aanvraag

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Sophialaan 6 in Utrecht te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
oppervlakte:
415 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Oudenrijn (122), Bedrijventerrein Lageweide (117), Bedrijventerrein en omgeving (89), Laagraven (78), Buitengebied Houten West (35), Plettenburg (29), Bedrijventerrein De Wetering (28), Schepenbuurt bedrijvengebied Cartesiusweg (22), Buitengebied Harmelen (21), Bloemstede en Boomstede (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lage Weide (116), Oudenrijn (87), Nieuw Overvecht (86), Laagraven-Liesbosch (78), Doornkade (32), De Wetering (28), Plettenburg-De Wiers Zuid (26), Cartesiusweg / Pegus / D.E. (18), De Putkop (14), Industrieweg (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Sophialaan 6 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen