Kantoor - Huur

Ambachtsweg 50 3542DH Utrecht

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Ambachtsweg 50 3542DH Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Ambachtsweg 50 in Utrecht

Kantoor - Huur
20 m2 - 900 m2
Wilt u een moderne kantoorunit huren in Utrecht? Dat kan! Je huurt hier een kantoorunit in een prachtig kantoorpand gelegen op bedrijventerrein ”Lage Weide’’ in Utrecht. Kenmerkend voor bedrijventerrein Lage Weide is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen.
Aan de ambachtsweg 48 t/m 80 zijn diverse ondernemingen gevestigd. Als u een kantoorunit wilt huren in Utrecht dan kunt u rondleiding bij ons inplannen. Momenteel zijn er nog alleen kantoorunits beschikbaar op nummer 50 & 58.
Op www.zbb-kantoorverhuur.nl vindt u een actueel overzicht.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
900 m2
In units vanaf:
20 m2
Parkeerplaatsen:
6
Bouwjaar:
2000
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (866), 2 (4), Batau Noord (1), Wolga- en Donaudreef en omgeving (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (86), Papendorp / Nieuwerijn (46), Oudenrijn (29), Nieuw Overvecht (21), Laagraven-Liesbosch (16), Larenstein (12), Breukelerwaard (9), De Wetering (9), De Putkop (8), Kanaleneiland Merwede (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ambachtsweg 50 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 900 m2 en ligt op Ambachtsweg 50 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen