Kantoor - Huur

Atoomweg 474 3542 A Utrecht

Informatie aanvragen

€ 69,- per m2 per jaar

Atoomweg 474 3542 A Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Atoomweg 474 in Utrecht

Kantoor - Huur
65 m2 - 364 m2
Algemeen:
Kantoorruimte van 364 m2
Units vanaf 65m2
Prijs € 69,- per m2 per jaar
Totaalprijs huur € 1950,- per maand excl G/W/L
Huur inclusief aansluitende magazijnruimte mogelijk
Inclusief parkeerplaatsen
Flexibele betaling en/of borgstelling mogelijk
Introductie:
Functioneel en flexibel kantoorgebouw met ruime entree naast de A2 in Utrecht. De Atoomweg ligt op bedrijventerrein Lage Weide aan de rand van Utrecht direct aan de A2. Op Lage Weide zijn naast lokale ondernemingen tevens (inter)nationale bedrijven zoals Ziggo, HEMA en Pepsico gevestigd. Oplever- en afwerkingsniveau flexibel en in overleg. Flexibele betalingsregelingen mogelijk, waaronder deelneming in bijvoorbeeld start-up.
Vloeroppervlak (VVO):
Totaal ca. 364 m2 kantoor- en/of trainingsruimte of showroom verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping. Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 65 m2. Aansluitend is het mogelijk om flexibele magazijnruimte (tot maximaal 300 m2) te huren.
Huurprijs kantoorruimte:
€ 69,- per m2 per jaar exclusief BTW. Magazijnruimte € 45,- m2 per jaar.
Bereikbaarheid:
Het gebouw is uitstekend bereikbaar met de auto, de op- en afritten van de A2 zijn binnen twee minuten bereikbaar (< 500 meter). Bushalte voor de deur met directe verbindingen van en naar Centraal Station Utrecht en Station Maarssen.
Parkeren:
Het gebouw beschik over een eigen parkeerterrein inclusief 5 tot 10 parkeerplaatsen. Er kan ook geparkeerd worden op de openbare weg.
Opleveringsniveau:
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd voorzien van o.a.
- Bestaande vloer-, wand- en plafondafwerking inclusief inbouwarmaturen, systeemplafond en inbouwkastruimte
- Pantry
- Toiletgroepen
- Airconditioning
Upgraden van het afwerkingsniveau door verhuurder is bespreekbaar. De verhuurder is een totaalinrichter welke in overleg elk gewenst opleverniveau kan realiseren.
Servicekosten:
Een nader overeen te komen verrekenbaar voorschot voor o.a.:
- Verbruik gas, water en licht
- Onderhoud installaties
- Afvalverwerking
- Terrein onderhoud
Huurtermijn:
In overleg.
Huurbetaling:
Per maand vooruit, in overleg.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling:
In overleg met de verhuurder zal de hoogte van de bankgarantie nader worden bepaald. Flexibele afspraken ten aanzien van betaling en borgstelling mogelijk in overleg.
BTW:
Partijen opteren voor een met BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.
Aanvaarding:
In overleg, kan direct.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 69,- per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
364 m2
In units vanaf:
65 m2
Parkeerplaatsen:
10
Parkeerkosten:
Gratis
Bouwjaar:
1980
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (85), Bedrijvengebied Papendorp (69), Domplein (51), Bedrijvengebied Kanaleneiland (36), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (35), Plettenburg (35), Bedrijvengebied Oudenrijn (31), Rijnsweerd (31), Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (85), Papendorp / Nieuwerijn (45), Oudenrijn (29), Nieuw Overvecht (21), Plettenburg-De Wiers Zuid (18), Laagraven-Liesbosch (16), Larenstein (12), Breukelerwaard (9), De Wetering (9), Kanaleneiland Merwede (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Atoomweg 474 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 364 m2 en ligt op Atoomweg 474 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen