Kantoor - Huur

Europalaan 400 3526KS Utrecht

Informatie aanvragen

€ 420,- per maand

Europalaan 400 3526KS Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Europalaan 400 in Utrecht

Kantoor - Huur
10 m2 - 300 m2

Kantoorruimte te huur Europalaan 100 & 400 (Utrecht)

In de kantoorgebouwen aan de Europalaan 100 en 400 is het populaire bedrijfsverzamelkantoor voor Startup’s & Scaleup’s Dotslash Utrecht gevestigd. Heel af en toe zijn hier kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. De ruimtes zijn te huur voor een vast maandelijks bedrag inclusief servicekosten en supersnel internet en kennen een looptijd van minimaal 12 maanden. In het complex huren ruim 100 organisaties kantoorruimte.

Faciliteiten

Als huurder van een kantoorruimte aan de Europalaan 400 kan je gebruik maken van diverse faciliteiten binnen het kantoorgebouw. Wil je lunchen? In het gebouw zijn meerdere lunch faciliteiten waar je als huurder gebruik van kan maken.

Huurprijzen Europalaan 100

In het kantoorgebouw huur je een kantoorruimte voor een vast maandelijks bedrag. In de huurprijs is het gebruik van snel internet en servicekosten inbegrepen. De kantoorruimtes zijn te huur in verschillende afmetingen van 20 m2 tot 239 m2. Een kantoorruimte huren op deze toffe business-campus is al mogelijk vanaf € 420,- per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

Het gebouw heeft een centrale ligging naast afslag Jaarbeurs en de bereikbaarheid is gerust uitstekend te noemen. Met de auto rijd je vanaf het gebouw binnen enkele minuten op de A12. Recht voor de deur vind je een bus- en tramhalte die een directe aansluiting hebben met treinstation Utrecht Centraal.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Europalaan 400 in Utrecht?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 420,- per maand
Totale oppervlakte:
300 m2
In units vanaf:
10 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (112), Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (85), Bedrijvengebied Papendorp (69), Plettenburg (60), Domplein (51), Bunnik (40), Bedrijvengebied Kanaleneiland (36), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (35), Bedrijvengebied Oudenrijn (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (85), Plettenburg-De Wiers Zuid (69), Papendorp / Nieuwerijn (45), Oudenrijn (29), De Hagen+de Biezen (20), De Schaft (23), Nieuw Overvecht (21), Rembrandtlaan (21), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Europalaan 400 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Bedrijvengebied Kanaleneiland te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 300 m2 en ligt op Europalaan 400 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen