Kantoor - Huur

Ivor Novellostraat 7 3543EE Utrecht

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 130,- per m² / jaar

Ivor Novellostraat 7 3543EE Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Ivor Novellostraat 7 in Utrecht

Kantoor - Huur
121 m2

In 2006 is het gebouw De Boemerang gerealiseerd. Naast 184 woningen zijn er in de plint op de begane grond en 1e verdieping commerciële ruimtes gerealiseerd. De Boemerang is gebouwd om een centraal hofplein, een royale binnenstraat met een levendig karakter.
Het gebouw is gelegen in Terwijde, naast het Waterwinpark, een waterwingebied voor de wijk en openbaar park ineen. Terwijde is één van de woongebieden van Leidsche Rijn. In Terwijde zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals:
- verschillende basisscholen met gymzalen, kinderdagverblijven, jeugdbibliotheek en buitenschoolse opvang;
- gezondheidscentrum;
- ziekenhuis;
- winkelcentrum;
- NS station;
- diverse voorzieningen zoals een zonnestudio, podotherapeut, kapper, makelaar op de begane grond van de winkel-woonblokken.
In gebouw De Boemerang is één multifunctionele commerciële ruimte op de begane grond beschikbaar van circa 121 m², momenteel in gebruik als dierenkliniek.

Bereikbaarheid
Terwijde is goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Het NS-station, Station Utrecht Terwijde is op loopafstand gelegen en zorgt voor een snelle treinverbinding met Utrecht, Leiden en Den Haag/Rotterdam.
De wijk heeft een netwerk van veilige fiets- en voetgangersroutes. Buslijn 5 heeft een halte naast het gebouw en rijdt richting Utrecht Centraal Station, Station Maarssen en Leidsche Rijn Station.
Via de Vleutensebaan rijdt u met de auto rechtstreeks richting de binnenstad van Utrecht. In 5 minuten rijdt u naar de op- en afritten van de rijksweg A2 (Maastricht - Amsterdam).

Parkeren
Vrij parkeren aan openbare weg, met op loopafstand parkeerplaatsen met een laadmogelijkheid.

Oppervlakte
Voor de verhuur is circa 121 m² commerciële ruimte beschikbaar, gelegen op de begane grond.

Huurprijs
€ 130,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau en voorzieningen
De ruimte zal in casco staat worden opgeleverd. Overname van de huidige inrichting/voorzieningen is bespreekbaar.

Servicekosten
Er zullen geen bijkomende leveringen en diensten worden doorbelast. Huurder is direct zelfstandig contractant van de desbetreffende nutsbedrijven en draagt zorg voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

Gebruiksmogelijkheden
De bestemming van het object betreft Wonen-2 met de toevoeging Gemengde Doeleinden waaronder wordt verstaan:
- dienstverlening;
- kantoren;
- maatschappelijke voorzieningen.

Energielabel
A.

Aanvaarding
In overleg, mogelijk per 1 januari 2021.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 130,- per m² / jaar
oppervlakte:
121 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (86), Bedrijvengebied Papendorp (67), Plettenburg (59), Domplein (51), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (33), Rijnsweerd (30), Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (86), Plettenburg-De Wiers Zuid (46), Papendorp / Nieuwerijn (44), Oudenrijn (30), Nieuw Overvecht (20), Laagraven-Liesbosch (16), Paardenveld (8), Larenstein (12), Doornkade (11), Breukelerwaard (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ivor Novellostraat 7 in Utrecht.

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Terwijde-Oost te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 121 m2 en ligt op Ivor Novellostraat 7 in Utrecht.

 
Informatie aanvragen