Kantoor - Huur

Kromme Nieuwegracht 3-5 3512HC Utrecht

Informatie aanvragen

€ 355,- per maand

Kromme Nieuwegracht 3-5 3512HC Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Kromme Nieuwegracht 3-5 in Utrecht

Kantoor - Huur
12 m2 - 350 m2

Kantoorruimte te huur Kromme Nieuwegracht 3-5 (Utrecht)

Ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving in het centrum van Utrecht? In dit monumentale, kleinschalige kantoorgebouw worden diverse kantoorruimtes aangeboden voor de verhuur. Op wekelijkse basis worden diverse social-events georganiseerd met als doel ondernemers inspireren. De directe omgeving is een dynamisch locatie waarin wonen, werken en vrijetijdvoorzieningen samenkomen.

Faciliteiten op de Kromme Nieuwegracht

Indien je een kantoorruimte huurt op de Kromme Nieuwegracht, kan je naast het gebruik van je kantoor ook gebruikmaken val alle services en faciliteiten die dit gebouw te bieden heeft. In het kantoorgebouw zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar. Deze ruimtes zijn uiterst geschikt voor het geven van presentaties of vergaderingen. Ook mogen huurders gebruik maken van inspirerende lounges. Wil je lunchen op kantoor? In het sociale hart van het gebouw is een kantine waar de huurders een eigen lunch kunnen bereiden.

Huurprijzen

Binnen het kantoorgebouw huur je een kantoorruimte waarbij de volgende services zijn inbegrepen: snel internet door middel van glasvezelverbinding en het kantoor is 24/7 toegankelijk. Ook worden er op deze locatie met regelmaat (netwerk)events georganiseerd. Tevens wordt huurders de optie geboden om tegen een vergoeding gebruik te maken van de wekelijkse schoonmaakdiensten. Op deze locatie zijn kantoorruimtes te huur vanaf 2 tot 3 personen, voor een maandelijks bedrag van € 415,-. Ben je op zoek naar grotere kantoorruimtes? Dat kan. Er zijn ook kantoorruimtes beschikbaar voor 6, 10 of 20 personen. Het is ook mogelijk om groter ruimtes te huren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen in het bruisende centrum van Utrecht. De bereikbaarheid van het gebouw is uitstekend te noemen. Vanaf het treinstation Utrecht Centraal is het kantoorgebouw binnen 10 minuten bereikbaar. Daarnaast zijn er in de directe omgeving verschillende bushaltes gelegen. Kom je met de auto naar kantoor. Binnen zeven minuten is de Waterlinieweg bereikbaar. Vanaf dit punt rij je binnen enkele minuten op de A27 en A28.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Kromme Nieuwegracht?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 355,- per maand
Totale oppervlakte:
350 m2
In units vanaf:
12 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (111), Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (86), Bedrijvengebied Papendorp (71), Plettenburg (60), Domplein (51), Bunnik (40), Bedrijvengebied Kanaleneiland (36), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (35), Bedrijvengebied Oudenrijn (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (86), Plettenburg-De Wiers Zuid (69), Papendorp / Nieuwerijn (46), Oudenrijn (29), De Schaft (23), Nieuw Overvecht (21), Rembrandtlaan (21), Dijnselburg (19), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kromme Nieuwegracht 3-5 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Domplein te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 350 m2 en ligt op Kromme Nieuwegracht 3-5 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen