Kantoor - Huur

Maarssenbroeksedijk 19 3542DL Utrecht

Informatie aanvragen

€ 90,- per m2 per jaar

Maarssenbroeksedijk 19 3542DL Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Maarssenbroeksedijk 19 in Utrecht

Kantoor - Huur
65 m2 - 1185 m2
Wilt u een moderne kantoorruimte huren in Utrecht? Dat kan! Je huurt op www.zbb-kantoorverhuur.nl een kantoorruimte in een prachtig kantoorpand gelegen op bedrijventerrein ”Lage Weide’’ in Utrecht. Kenmerkend voor bedrijventerrein Lage Weide is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen.
Er zijn momenteel twee kantoorunits beschikbaar. Eén ruimte heeft een totale oppervlakte van circa 350 m² en de andere ruimte heeft een totale oppervlakte van circa 718 m². Verder bevindt zich op de begane grond een gezamenlijke entree met twee zelfstandige kantoorunit van circa 65 m².
Voor een actueel aanbod en het inplannen van een rondleiding kunt u terecht op:
www.zbb-kantoorverhuur.nl

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 90,- per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
1.185 m2
In units vanaf:
65 m2
Parkeerplaatsen:
50
Bouwjaar:
2006
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (866), 2 (4), Batau Noord (1), Wolga- en Donaudreef en omgeving (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (86), Papendorp / Nieuwerijn (46), Oudenrijn (29), Nieuw Overvecht (21), Laagraven-Liesbosch (16), Larenstein (12), Breukelerwaard (9), De Wetering (9), De Putkop (8), Kanaleneiland Merwede (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Maarssenbroeksedijk 19 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1185 m2 en ligt op Maarssenbroeksedijk 19 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen