Kantoor - Huur

Sonny Rollinsstraat 149 3543GR Utrecht

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 150,- per m² / jaar

Sonny Rollinsstraat 149 3543GR Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Sonny Rollinsstraat 149 in Utrecht

Kantoor - Huur
268 m2

De commerciële ruimte is gelegen in de wijk Terwijde op loopafstand van Winkelcentrum Leidsche Rijn en Winkelcentrum Terwijde.
Het complex is in 2009 gebouwd en bestaat uit commerciële ruimtes op de begane grond met daarboven gelegen woningen. Het betreft een half gesloten gebouw met een riant en levendig woonhof.
De beschikbare ruimte is gelegen op de begane grond en eerste verdieping op de zuidelijke hoek van het gebouw. Deze zijde van het gebouw kenmerkt zich door een in het oog springende glazen gevel.
Terwijde is één van de woongebieden van Leidsche Rijn. De stedenbouwkundige opzet van Terwijde kenmerkt zich door een tweedeling: enerzijds een gebied met laagbouw en anderzijds een meer verstedelijkt gebied langs het spoor
(Den Haag - Utrecht), de spoorzone. Het gebouw maakt onderdeel uit van de ‘scenic walk’ in de spoorzone, een wandel- en fietsgebied waar links en rechts stadspleintjes (zogenoemde ‘pocket parks’), binnentuinen en hofjes van de gebouwen te zien zijn. In Terwijde zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals:
- verschillende basisscholen met gymzalen, kinderdagverblijven, jeugdbibliotheek en buitenschoolse opvang;
- gezondheidscentrum;
- ziekenhuis;
- winkelcentrum;
- NS station;
- diverse voorzieningen zoals een zonnestudio, podotherapeut, kapper, makelaar op de begane grond van de winkel-woonblokken.

Bereikbaarheid
Terwijde is goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. De NS-stations, Station Utrecht Terwijde en Utrecht Leidsche Rijn, zorgen voor een snelle treinverbinding met Utrecht, Leiden en Den Haag/Rotterdam. De stations zijn op loopafstand gelegen.
De wijk heeft een netwerk van veilige fiets- en voetgangersroutes. Buslijnen 5 en 11 hebben haltes om de hoek van het complex en rijden richting Utrecht Centraal Station, Leidsche Rijn Station, Maarssen en Terwijde.
Via de Vleutensebaan rijdt u met de auto rechtstreeks richting de binnenstad van Utrecht. In 5 minuten rijdt u naar de op- en afritten van de rijksweg A2 (Maastricht - Amsterdam).

Oppervlakte
Voor de verhuur is circa 268 m² commerciële ruimte beschikbaar, gelegen op de begane grond en 1e verdieping.

Parkeren
3 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Tevens is er vrij parkeren langs de openbare weg.

Huurprijs
Commerciële ruimte: € 150,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
Parkeren: € 500,- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau en voorzieningen
De ruimte zal in casco staat worden opgeleverd onder andere voorzien van:
- glazen gevel voorzien van entreedeur(en);
- betonvloer;
- houten trap naar de verdieping;
- deels te openen draai-kiepramen op de verdieping;
- de begane grond kent een vrije hoogte van circa 3,1 m.

Bestemming
Gemengde doeleinden zoals: dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, bedrijven in maximaal categorie A of B1 van de Lijst van Bedrijven functiemenging en bedrijfsactiviteiten waarvoor geen milieuvergunning is vereist, waarbij de gemengde functies uitsluitend op de beganegrondlaag zijn toegestaan.

Energielabel
A.

Servicekosten
Er zullen geen bijkomende leveringen en diensten worden doorbelast. Huurder is direct zelfstandig contractant van de desbetreffende nutsbedrijven en draagt zorg voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

Aanvaarding
In overleg, mogelijk per Q1 2021.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 150,- per m² / jaar
oppervlakte:
268 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (85), Bedrijvengebied Papendorp (67), Plettenburg (59), Domplein (51), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (33), Rijnsweerd (30), Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (85), Plettenburg-De Wiers Zuid (55), Papendorp / Nieuwerijn (44), Oudenrijn (30), Nieuw Overvecht (21), Laagraven-Liesbosch (16), Doornkade (13), Paardenveld (8), Larenstein (12), Breukelerwaard (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Sonny Rollinsstraat 149 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Terwijde-Oost te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 268 m2 en ligt op Sonny Rollinsstraat 149 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen