Kantoor - Huur

Vechtensteinlaan 14 3555XS Utrecht

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Vechtensteinlaan 14 3555XS Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Vechtensteinlaan 14 in Utrecht

Kantoor - Huur
Deze bedrijfsruimte is geschikt voor allerlei doeleinden, dit mede doordat de -ruimte voorzien is van een schuifdeur waardoor het aanbod gemakkelijk te bereiken is (met voldoende ruimte voor een bedrijfsauto o.i.d.)
Het betreft hier een volledig zelfstandige werkruimte, te denken aan een eigen ingang, pantry en toiletten. Verwarming middels eigen C.V. installatie en heater in de bedrijfsruimte.
Ook zijn er een 2tal kantoorruimtes aanwezig in dit pand, 1 kantoorruimte van ongeveer 50 m2 & 25m2. Bedrijfsruimte is ongeveer 250m2 groot.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (90), Bedrijventerrein Lageweide (85), Bedrijvengebied Papendorp (68), Plettenburg (53), Domplein (49), Bedrijvengebied Kanaleneiland (33), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Rijnsweerd (31), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (30), Bilthoven-Noord (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (85), Papendorp / Nieuwerijn (43), Plettenburg-De Wiers Zuid (35), Oudenrijn (30), Rembrandtlaan (21), Nieuw Overvecht (19), Laagraven-Liesbosch (15), Doornkade (13), Larenstein (12), Breukelerwaard (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vechtensteinlaan 14 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Queeckhovenplein en omgeving te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Vechtensteinlaan 14 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen