Kantoor - Huur

Vredenburg 25 3511BB Utrecht

Informatie aanvragen

€ 2.500,- per maand

Vredenburg 25 3511BB Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Vredenburg 25 in Utrecht

Kantoor - Huur
150 m2

Op het Vredenburg in hartje Utrecht komt een zelfstandige kantoorverdieping van ongeveer 150m2 met dakterras beschikbaar. Optimaal bereikbaar en met een geweldig uitzicht.

Het betreft hier kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping van een kantoorpand aan het Vredenburg. Alle denkbare faciliteiten zijn in de directe omgeving aanwezig; natuurlijk het Centraal station en het nieuwe Hoog Catharijne (met haar immense parkeercapaciteit), maar ook de beste koffie van Utrecht direct naast de deur.

In het pand is op de begane grond een restaurant gevestigd; de entree bevindt zich tussen het restaurant en koffiezaak 30ml. Direct aan het Vredenburg dus. Via een nette hal met trappenhuis en lift bereikt men de 3e etage.

Er is een intercom met video-installatie aanwezig.

De kantoorruimte is netje afgewerkt en erg licht omdat er rondom ramen zijn. Uitzicht op Muziekcentrum TivoliVredenburg, het Smakkelaarsveld en het Centraal station. Ook vanaf het eigen dakterras dat direct vanuit het kantoor bereikbaar is, is er geweldig zicht op de stad.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Vredenburg 25 in Utrecht aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Indeling

Momenteel is de verdieping door middel van glazen scheidingswanden verdeeld in een centrale ruimte (van waaruit de toiletten en de pantry bereikbaar zijn) en 3 kantoren van ongeveer 43, 33 en 15 m2.

Elke kantoorruimte is voorzien van airconditioning en screens voor zonwering. De eenvoudige pantry heeft een koelkastje en kookplaat. Er zijn 2 afzonderlijke toiletten.

Overname lopend huurcontract

De kantoorverdieping was in gebruik als leslocatie en komt beschikbaar omdat onze twee locaties in Utrecht worden samengevoegd. Daarom kan het lopende huurcontract worden overgenomen. Dat heeft als voordeel voor de nieuwe huurder (naast een zeer schappelijke huurprijs) dat het mogelijk is om eerst een jaar te huren (tot december 2020) voordat een contract voor langere termijn gesloten wordt. Meteen een 5-jaarscontract is ook mogelijk.

Overname inventaris

Overname van het meubilair (in goede staat) is een optie en kan zorgen dat een nieuwe huurder meteen aan de slag kan. Er zijn momenteel 22 werkplekken met bureau en stoel aanwezig. In de centrale ruimte een zithoek met 4 fauteuils en 10 kantinezitjes. Ook een koffie-automaat, waterautomaat en koelkast voor frisdrank zijn aanwezig en beschikbaar ter overname.

Opleveringsniveau

Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van:

- Vloerbedekking;
- Serverkast en databekabeling;
- Intercom met video;
- Meterkast;
- Systeemplafonds met verlichting;
- Glazen scheidingswanden;
- Airconditioning;
- Screens;
- Pantry.

Huurprijs: €2.500,- euro ex BTW per maand

Servicekosten: €110,- euro ex BTW per maand

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Vredenburg 25 in Utrecht aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.500,- per maand
oppervlakte:
150 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (108), Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (82), Bedrijvengebied Papendorp (66), Plettenburg (58), Domplein (50), Bunnik (37), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (32)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (82), Plettenburg-De Wiers Zuid (68), Papendorp / Nieuwerijn (43), Oudenrijn (30), De Schaft (23), Rembrandtlaan (21), Nieuw Overvecht (20), Dijnselburg (18), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vredenburg 25 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 150 m2 en ligt op Vredenburg 25 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen